Servicetekniker

Vi søker en dyktige serviceorientert tekniker / reparatør og industrirørlegger/ montør.
Stillingstittel
Servicetekniker pumper og pumpesystemer
Industrirørlegger,/ industrimekaniker,
Frist Snarest
Varighet Fast

Turoflow AS er i god vekst og vi trenger din kompetanse for å løfte oss videre. Arbeidssted vil være på Verdal. En del oppføling til kunde, da Turoflow har oppdrag til kommuner og industri Midt-Norge og er en meget etablert aktør i markedet.

Turoflow omsatte i 2022 for 12 millioner og er stadig i vekst.
.
Du vil bli en del av vårt service-team med stort fokus på kunden og våre produkter. Arbeidsoppgaver vil være service, feilsøking, reparasjon og installasjon av pumper og automatikk med tilhørende utstyr, ombygging av gamle anlegg, etc.
Bakgrunn:
For å lykkes i denne rollen har du kompetanse, ferdigheter og erfaring innen mekanisk service-arbeid, eller som industri-rørlegger med sveiseerfaring, Aller helst med fagbrev som industrirørlegger eller industrimekaniker. Det er også ønskelig med noe erfaring med el.installasjon og VA-faget generelt. Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig. God kunnskap i dataverktøy er nødvendig. Sertifikat minimum klasse B.
Personlige egenskaper:
Vi søker deg som er serviceinnstilt, utadvendt, positiv og har evne til å takle hektiske perioder. Du må være fleksibel med hensyn til arbeidstid og reise. Forstå viktigheten av faglig dyktighet og kvalitet i ditt arbeid. Du må kunne jobbe selvstendig og i team og i tillegg ha evne til å bygge gode relasjoner med kollegaer og kunder.
Vi kan tilby:
En spennende jobb hvor ingen dager er like. Konkurransedyktige betingelser. Mulighet for personlige og faglig utvikling i et hektisk, men godt arbeidsmiljø.

Hvorfor Turoflow?
Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss!
Turoflow er en bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vil du bli en del av vårt team? Vi ser frem til å lese din søknad!

Om arbeidsgiveren
Turoflow AS er et spesialfirma innen prosjektering og salg av pumpestasjoner, pumper og derav vannteknologiske løsninger. Vi er 4 ansatte og kontor i Verdal. Turoflow jobber bl.a. opp mot kommunalt VA, industri, bygg/anlegg, havbruk og VVS.

Firmaet har vært i Norge siden 2014, og er i dag en leverandør av pumper og utrustning med tilhørende styringssystemer og har ofte rollen som teknisk entreprenør for leveranse av komplette løsninger. Turoflow leverer bl.a. produkter til vann- og avløpsanlegg, til havbruk og til ulike industriprosesser.

Turoflow er autorisert forhandler av flere ledende produkt-merker innen pumper og tilhørende utrustning.

Besøk oss gjerne på www.turoflow.no

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med
Daglig leder Stig Bjørnmelen, 907 41 905, post@turoflow.no